Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van ID Wear BV.

  Ondanks het feit dat ID Wear BV de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. ID Wear BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van ID Wear BV opgenomen informatie en tarieven.

  ID Wear bv neemt geen verantwoordelijkheid voor medische gevolgen door (verkeerd) gebruik van haar producten. 

  De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en alle genoemde prijzen zijn indicatief en exclusief BTW. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

  Hoewel ID Wear BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is ID Wear BV niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

  Onze website bevat links naar andere sites die niet door ID Wear BV worden onderhouden en ter informatie van de bezoekers van onze website zijn opgenomen. Hoewel ID Wear BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ID Wear BV worden onderhouden wordt afgewezen.

  Levering van onze artikelen geschiedt alleen onder onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

  Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden via onze contactpagina zodat wij indien nodig maatregelen kunnen nemen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »